Rekruttering

Proletar søker digital rådgiver

Proletar har som visjon å være Norges beste byrå innen digital rådgivning og datadrevet markedsføring. Vil du være med på reisen?

Om oss

Proletar ble i 2019 kåret til «Årets byrå» i kategorien performance marketing – kun to år etter oppstarten i 2017. Selskapet er ikke et typisk digitalbyrå, men tilbyr derimot et unikt verdiforslag til sine kunder ved å operere i grensesnittet datadreven marketing og management consulting. Dette betyr at de knytter resultatbasert markedsføring tett opp mot forretning og strategi, og tilbyr skreddersydde og helhetlige tjenester til sine kunder. De har siden oppstarten opplevd eventyrlig vekst, og kan allerede skilte med noen av Norges største digitale annonsører og spennende kunder – fra Bank Norwegian til Finn, Cutters og Douchebags. Nå skal de vokse videre, og søker flere dyktige personer med på laget!

Digital rådgiver

På den videre utviklingen av selskapet vil de ha med deg som trigges av å jobbe både strategisk og operativt med digital rådgivning. Du er rå på datadreven markedsføring, samtidig som du har tydelig businessforståelse og evner å knytte datadrevet markedsføring til det strategiske bildet. Du er analytisk og holder deg oppdatert på digitale trender, og kan benytte verktøy som Google AdWords og Google Analytics. Som person er du en dyktig relasjonsbygger med gode kommunikasjonsferdigheter, og har evnen til å presentere fagspråk og dine funn fra analyser på en enkel og forståelig måte.

Som konsulent i Proletar vil du bli del av et tverrfaglig og solid team, hvor alle ansatte trigges av å kunne jobbe både strategisk og operativt hos kunde. Du vil typisk være en viktig sparringspartner for CMO, og sørger for at datadreven markedsføring er knyttet opp mot det forretningsmessige. Du vil få muligheten til å være med på en spennende reise der Proletar nå skal bygge selskapet videre, og du vil få mye impact og utviklingsmuligheter. Proletar kan tilby svært konkurransedyktige betingelser, faglig utvikling, mulighet til å forme din egen rolle.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • minimum to års relevant erfaring fra digital markedsføring som betalt søk, søkemotor- og konverteringsoptimalisering
  • kandidater som har jobbet som konsulent eller web-analytiker anbefales også å søke
  • har sterk forretningsforståelse med evne til å videreutvikle både kunder og Proletar
  • holder deg oppdatert på digitale trender og kan benytte verktøy som Google AdWords, Google Analytics og Tag Manager
  • er en dyktig relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner
  • er analytisk og strukturert – analyse og tall styrer dine beslutninger
  • har relevant utdannelse innen markedsføring, business eller teknologi

Bli med på laget

Vi kan tilby svært konkurransedyktige betingelser, faglig utvikling, mulighet til å forme din egen rolle og i spesielle tilfeller kan eierandeler være aktuelt. Vi verdsetter godt arbeidsmiljø og reiser ofte på teambuilding og kompetansehevende konferanser i utlandet. Vi holder til i flotte lokaler på Aker Brygge.

Søknadsfrist for denne stillingen er snarest og søkere vil bli behandlet fortløpende, så du trenger ikke vente med å vise din interesse. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Ved interesse, kontakt Magnus Ruud
epost: magnus@proletar.no
telefon: +47 908 67 070