Nyutdannet

Start karrieren hos Proletar

Proletar er et av Norges raskest voksende digitale markedsføringsbyrå. Vi drives i dag av 4 tidligere Googlere og 3 Management konsulenter – med flere kloke hoder på vei. Vi jobber tett med noen av Nordens desidert største annonsører og skaper verdi ved å realisere kundenes potensial på digitale markedsføringskanaler.

 

Data-drevet Digital Markedsføring

Den digitale transformeringen har revolusjonert hvordan bedrifter bruker markedsføring både strategisk og operasjonelt. Dagens markedsføring driver målbare resultater, og blir dermed en forlenget arm av salg- og kundestrategien til selskapene. Vi jobber tett med Google og Facebook for å bruke data til å maksimere salg og den totalen kundeopplevelsen.

 

Hva vi ser etter hos nyutdannede

For å kunne imøtekomme den digitale transformasjonen er det behov for en ny type markedsfører. Det kreves analytiske egenskaper i forening med en strategisk tilnærming. Målsetningen er å skape et økosystem av digitale markedsaktiviteter, som samsvarer med selskapets overordnede mål.

Proletar består utelukkende av profiler med relevant erfaring, men åpner en Graduate stilling med oppstart høsten 2019. Hos oss får du jobbe med spennende og utfordrende prosjekter for et stort spekter av kunder – og sitter tett på ledelsen i alt fra start-ups til noen av Norges største kunder på digital markedsføring.

 

Søk på vårt Graduate-program

For å søke sender du en e-post til magnus.proletar.no. I e-posten skriver du hvorfor du ønsker å jobbe i Proletar og hvilke forutsetninger du har for å lykkes.